De samenwerking AWVN en Yaacomm

Samenwerking AWVN en Yaacomm

We zijn trots op en blij met de volgende stap die we in het ontwikkelen van cao-apps hebben genomen: op 21 maart hebben we de samenwerking met AWVN, expert op het terrein van cao’s en arbeidsvoorwaardeninnovatie, bezegeld. Met onze gecombineerde kennis en ervaring bouwen we verder aan mooie en innovatieve arbeidsvoorwaardenapplicaties voor bedrijven en branches.

Ook uw arbeidsvoorwaarden aanbieden via een app? We hebben drie varianten voor u ontwikkeld: de cao-app basis, plus en lite.

De basis cao-app omvat:

  • de integrale cao-teksten, makkelijk doorzoekbaar
  • FAQ (veelgestelde vragen & antwoorden)
  • Links naar nuttige externe websites twee standaard rekentools: berekenen van AOW-leeftijd en zwangerschapsverlof.
  • De basisvariant van de cao-app biedt keuze uit drie templates (zakelijk, warm en speels).

Cao-app plus In de plusvariant kunt u een aantal opties kiezen, bijvoorbeeld een dashboard. Vanuit dit dashboard kunt u pushberichten aan uw medewerkers sturen, polls en enquêtes beheren en statistieken inzien. Het dashboard biedt u ook de mogelijkheid het gebruik van de app via Google Analytics in te zien. Bovendien kunnen we voor u maatwerk-rekentools ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan rekentools over roosters en toeslagen, kopen/verkopen dagen, inleg PKB of duurzaam-inzetbaarheidsbudget. Deze variant kunnen we verder op maat maken en uitbreiden met bijvoorbeeld video’s of een meertalige tekst.

Cao-app lite Voor organisaties die alleen de doorzoekbare cao-tekst als app beschikbaar willen maken voor hun medewerkers, is er een lichte variant: lite.