CAO VVT app

Cao VVT

ActiZ ontwikkelde samen met de andere cao-partijen de CAO VVT-app; Yaacomm zorgde voor de realisatie. Met de app kunnen zorgmedewerkers de cao VVT 2016-2018 makkelijk op hun mobiele telefoon of tablet bekijken en doorzoeken. Een eigentijdse en snelle manier om de arbeidsvoorwaarden te raadplegen!

 

Cao vvt app Makkelijk doorzoekbaar

De CAO-app draagt bij aan heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan ruim 420.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de cao is in de app opgenomen in een handige indeling per hoofdstuk. Daardoor is de tekst makkelijk op thema doorzoekbaar. Verder bevat de cao-app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp, rekentools, links naar diverse relevante partijen en informatie over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid en de kanteling werktijden.

 

Kijkje nemen?

De app is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Bezoek de Google Playstore of de Apple Store om de app te downloaden. Of kijk naar bovenstaande vlog: Petra Harmsen, wijkverpleegkundige bij Sensire, vertelt meer over de CAO VVT-app.

 

Klant

A+O VVT

App onderdelen

Cao-teksten, professionale statuten, tools, FAQ, nuttige links

Apple App Store

Google Play

Datum
Categorie
Business
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een app? We staan voor u klaar.