De Cao Sanquin app in een nieuw jasje

Nieuwe app-onderdelen in nieuwe huisstijl

Sanquin verzorgt de bloedvoorziening in Nederland. De medewerkers van Sanquin kunnen hun arbeidsvoorwaarden sinds een paar jaar via de Cao Sanquin app raadplegen. Met de nieuwe huisstijl die recent is gelanceerd, is ook de app aangepast. Een nieuw jasje inclusief een aantal nieuwe onderdelen. Behalve de cao-teksten zijn nu ook overige arbeidsvoorwaardenregelingen in de app opgenomen (zowel in Nederlands als Engels) en zijn de tools uitgebreid.

 

Nieuwe rekentool voor individueel keuzebudget

Per 1 januari 2019 is het meerkeuzesysteem van Sanquin vervangen door een individueel keuzebudget. Dit budget kan gebruikt worden om extra verlof te kopen of een bedrag te laten uitkeren voor naar eigen inzicht te bepalen doelen. Via de app kunnen medewerkers eenvoudig berekenen wat hun maandelijkse en jaarlijkse budget is in geld en/of verlofuren. In het onderdeel FAQ zijn ook veelgestelde vragen over dit onderwerp te vinden. Zo kunnen de Sanquin-medewerkers bij vragen over dit nieuwe HR-instrument snel terecht bij de cao-app.

 

Informatie altijd up-to-date

Sanquin kan de informatie in de app zelf onderhouden en voortdurend up-to-date houden. Wijzigingen in de betaaldata van salarissen of extra uitleg op veelgestelde vragen? De meest recente data is in de app te vinden. 

Klant

Sanquin

App onderdelen

Meertalige teksten, tools op maat, FAQ, kalender

Apple App store

Google Play

Datum
Categorie
Business
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een app? We staan voor u klaar.