CAO Gehandicaptenzorg app

Snel inzicht in rechten en plichten

Medewerkers in de gehandicaptenzorg met specifieke vragen over hun rechten en plichten kunnen in deze app zoeken op trefwoord. Daarmee krijgen zij snel de cao-artikelen te zien die over dit onderwerp gaan. Het is ook mogelijk om te bladeren per hoofdstuk of artikel. Verder zijn er in de app veelgestelde vragen (FAQ) beschikbaar die in verschillende categorieën zijn verdeeld, zoals vakantie en verlof, beloning, en bijzondere diensten. Bij ieder antwoord staat het cao-artikel waarin deze afspraken zijn terug te vinden.

 

Rekentools

De cao-app van de StAG bevat drie rekentools. Met deze tools kunnen medewerkers arbeidsduur per jaar berekenen, rekening houdend met feestdag- en vakantieuren. Ook het Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT) zijn eenvoudig te berekenen door enkele gegevens in te voeren.

 

FAQ, kalender en relevante links

De app bevat verder een kalender (waarin de feestdagen staan en voor de branche belangrijke data) en links. De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android en is gratis te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Klant

StAG

App Onderdelen

Cao-teksten, tools, FAQ, nuttige links, kalender

Apple App Store

Google Play

Datum
Categorie
Business
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een app? We staan voor u klaar.