Informatie + Interactie = APP

Wilt u een groter bereik? Meer respons? Of heeft u behoefte aan een andere presentatie van uw bedrijfsinformatie?

Met onze apps transformeren we eenzijdige informatie naar interactieve communicatie. Samen kijken we of onze beproefde concepten aansluiten bij uw organisatiewensen.

ONZE WERKWIJZE VOOR APP ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen ieder nieuw product dusdanig, dat u de ontwikkeling stapsgewijs kunt volgen. Dit geeft u de mogelijkheid om op veel momenten tijdens het maakproces bij te sturen.

 • app laten ontwikkelen concept

  01 verkennen

  Welke bedrijfsdoelstellingen wilt u bereiken met de app? Dat is de eerste vraag die we stellen. We verkennen uw branche, denken mee, opperen oplossingen. Wij combineren onze jarenlange ICT-ervaring met een achtergrond in human resources en psychologie.

 • app laten ontwikkelen concept

  02 CONCEPT

  Als het concept voor de app staat, gaan we de ideeën en wensen verder uitwerken. Hoe moet de app eruit zien, welke navigatie is het beste, welke functionaliteiten sluiten het beste aan? We geven advies en kunnen inhoudelijk goed met u meedenken.

 • app laten ontwikkelen bouwen

  03 Bouwen

  Onze ontwikkelaars gaan aan de slag. We gebruiken de nieuwste technieken en innovaties en we zetten professionele illustratoren in voor een moderne en eigentijdse opmaak. Tijdens het proces werken we stap voor stap en sturen bij als dat nodig is.

 • app laten ontwikkelen eindproduct

  04 Eindproduct

  Uw eindproduct is daardoor helemaal naar wens. Is het product klaar? Dan nemen wij u de zorg uit handen van het plaatsen in de appstore-omgeving. Uw app komt onder uw naam in de appstores en wij regelen de ontwikkelaarslicenties hiervoor.

 • app laten ontwikkelen monitoring

  05 Monitoring

  U kunt vinger aan de pols houden door middel van de app-statistieken. U krijgt de tools mee waarmee u uw nieuwe app zelf kunt aanpassen en het gebruik kunt monitoren. We zorgen verder voor het onderhoud en beheer van de app in de stores.

Trots op

34

apps voor IOS en Android

Meer dan

100000

gebruikers

Meer dan

38

HRM-tools

Informeren, delen en toepassen

Onze apps bieden een kruising tussen speelse vormgeving en serieuze informatie.
Ze transformeren eenzijdige informatie in interactieve communicatie.

Makkelijk aan te passen

De informatie binnen de app is gemakkelijk aan te passen. Iedereen is snel op de hoogte van de nieuwste feiten en ontwikkelingen.

Direct communiceren

Vanuit het Dashboard kunt u pushberichten sturen (bijvoorbeeld om nieuws te melden) of vragen voorleggen aan gebruikers.

Gebruikers betrekken

Behoefte aan feedback? Een enquête uitzetten? Door informatie te vragen en te delen betrekt u de gebruikers bij uw organisatie of product.

App-analytics

Gebruik is inzichtelijk via app-analytics. Zo houdt u de vinger aan de pols en kunt u waar nodig informatie snel aanpassen.

  Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria

Showcase

Dit zijn de apps die we maken voor tablet en smartphone.

Dit zeggen onze klanten:

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een app? We staan voor u klaar.